miércoles, 29 de abril de 2015

AMIGOS DEL BLOG DE EOS NOS FELICITAN POR EL OCTAVO ANIVERSARIO EN LA RED Y LA PRIMERA DÉCADA DE EOS QUE CELEBRAREMOS EN JUNIO:JOSEP V. OMBUENA

Hemos recibido vía red social el siguiente mensaje que pasamos a publicar:

 Hola EOS:

Desearos larga vida. y como os dije en el Sopar de la Creu marinera:”Recorde la primera reunio que fon aci al perdo i jo passi a recollir a l’amic Paco i al “Sueco” per a una nova aventura que hui ja veu que s’ha convertit en una realitat.
  A l’any seguent, es va fer la commemoracio de la primera creu marinera i hui ja anem per a la novena edicio.
   Despres els caps pensants i fundadors d’EOS crearen el JOVIPI, una insignia que s’atorga a la gent que fa una bona difusio de la nostra festa i que hui com s’entrega cada tres anys, es la tercera edicio.
 A les hores  aprofitant les noves tecnologies es va crear un blog en internet, aon l’altre dia, Paco em comentava que te de 400 a 800 seguidors diaris.
   I com ademes de les noticies de la festa propiament dita, tambe va reflexant tots els esdeveniments que passen al Maritim i que esta oberta a tot aquell que vullga fer un comentari o escriure un article. es com la bbc (bodes, batejos, comunions, per desgracia tambe les defuncions, pero es com la fulla parroquial o un diari especific de tot allo que passa al nostre barri, tan vollgut per tots els que hui estem aci…”

MUCHAS FELICIDADES

 Un fort abraç a tot l'equip.

Josep Vicen Ombuena i Lucas
Faller 

Desde EOS, muchas gracias querido Jose, de corazón, palabras como las tuyas alimentan nuestra alma y nos animan a seguir con nuestro trabajo diario.
y ya sabes que ESTAMOS  ORGULLOSOS de ser SEMANASANTEROS y querer como tú a la fiesta grande de nuestro MARITIM.

No hay comentarios:

Publicar un comentario